zaterdag 28 februari 2015

Kamer opruimen leuk maken!

Hai meiden!
Iedereen heeft wel eens dat je vader/moeder (meestal je moeder ;)) zegt dat je je kamer op moet ruimen. Dan heeft echt NIEMAND daar zin in!!! (Of je bent gek...) Dan heb ik hier wat tips om je kamer opruimen leuk te maken!


1) Zet een lekker muziekje op en dans en zing er op los!
2) Sorteer je spullen en leg de spullen apart die je niet meer nodig hebt. Is er binnenkort een rommelmarkt in de buurt? Verkoop dan al je spullen die je niet meer nodig hebt! Geen rommelmarkt binnenkort? Zet je spullen dan op marktplaats! Denk tijdens het kamer opruimen aan je geld, dan wordt het opruimen toch nog leuk! :)
3) Als je al je kleding gesorteerd hebt, kom je erachter dat je dringend nieuwe kleding nodig hebt! Dat wordt shoppen!
4) Soms is het super leuk om je kamer weer eens opnieuw in te richten! Bedenk voor alles een leuke plek zodat je kamer weer super gezellig is!
5) Kom je erachter dat je dekbedovertrek, behang of gewoon je hele kamer een beetje kinderachtig wordt? Maak dan plannen om met je moeder/vader naar de bouwmarkt te gaan, en maak alvast plannen waar al je nieuwe spulletjes moeten komen!
6) Als je je kamer opruimt, kom je erachter dat je kamer helemaal niet zo klein is als je dacht! Je hebt dus nog wat plek voor bv. een leuke stoel!
7) Hé! Daar is dat leuke jurkje! Je komt vast nog heel veel kleding tegen waarvan je niet eens meer wist dat je ze had! 
8) Je komt vast niet alleen kleding, maar nog veel meer andere spullen tegen die je kwijt was!
9) Denk aan die avond dat je weer eens in een nette, opgeruimde kamer kan slapen! Heerlijk!
10) Nu je wat meer ruimte in je kamer hebt, kun je vast wel een gezellig slaapfeestje geven!

Ik hoop dat jullie dit een leuk artikel vonden en dat het kamer opruimen nu wat leuker wordt!

Heb je nog ideeën voor een artikel? Laat het dan weten in de reacties of laat een reactie achter op mijn instagram account lifestyle.is.you

-xoxo- Simone  

2 opmerkingen: